Política de Privacitat2020-02-25T13:58:25+00:00

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Facilitar el contacte, sol·licitud d’informació i l’enviament de Curriculum vitae a través dels formularis de contacte del lloc web, així com la subscripció al butlletí de notícies.

Responsable: Qualita Solutions & Consulting, SL

Finalitat: Facilitar el contacte, sol·licitud d’informació i l’enviament de Curriculum vitae a través dels formularis de contacte del lloc web, així com la subscripció al butlletí de notícies

Legitimació: Consentiment de l’usuari per al tractament de les seves dades personals

Destinataris: No es cederàn dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, tal com s’explica en la informació addicional.

Informació addicional: Podrà trobar més informació sobre protecció de dades en la informació addicional.

Informació addicional

Qualita desitja informar-lo de manera transparent, a través de la present Política de Privacitat, sobre tots els tractaments que realitzem amb les seves dades, les finalitats per a les quals els tractem i els drets que com a usuari pot exercir sobre les seves dades personals, així com el temps durant el qual conservarem aquests.

L’informem que en accedir al nostre lloc web passa a tenir la condició d’usuari. Com a usuari, declara que disposa de la capacitat legal necessària per a comprendre i acceptar en la seva integritat la Política de Privacitat. La present Política de Privacitat ha de llegir-se juntament amb la nostra Política de Cookies.

Gràcies per visitar el nostre lloc web. Esperem que gaudi coneixent els serveis que Qualita li ofereix.

1. Qui és el responsable del Tractament de les seves Dades?

Identitat: QUALITA SOLUTIONS & CONSULTING, L. (d’ara endavant “QUALITA”), amb CIF B-63870729 , és responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal que ens facilita.
Adreça postal: De les Corts Catalans, 9-11. Oficina 11C-Edifici SC, Trade Center III. 08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).
Telèfon: 935222752
Correu electrònic: comunicacion@qualita.es

2. Què és una dada i un tractament de caràcter personal?

Són aquelles dades que identifiquin o permetin identificar a una persona. Per exemple, les dades que poden identificar directament a una persona són el nom i cognoms, mentre que el número de D.N.I pot arribar a identificar-la. Les dades de caràcter personal inclouen informació com el telèfon mòbil, l’adreça de correu electrònic, data de naixement i sexe entre altres. També podria incloure’s els identificadors numèrics com l’adreça IP del seu ordinador, així com la informació que s’obté a través de les cookies.

Un tractament de caràcter personal és tota operació o conjunt d’operacions que realitzem sobre les seves dades personals, com, per exemple, la recollida, registre, conservació, utilització i comunicació de les seves dades.

3. Quin tipus d’informació recopilem?

En completar qualsevol dels formularis de contacte disponibles en el nostre lloc web, amb la finalitat de resoldre qualsevol dubte o sol·licitar informació, accedim a les següents dades personals de vostè:

 • Nom
 • Adreça de correu electrònic

Igualment, captem dades acadèmiques i professionals que ens faciliti en enviar el seu Curriculum vitae a través del formulari disponible en el lloc web.

De manera voluntària podem recopilar dades que hagi inclòs en els formularis de contacte i que no siguin obligatoris.

Per a poder subscriure’s al butlletí de notícies de Qualita, serà necessària la captació del seu correu electrònic de contacte.

Així mateix, podem captar altres dades que ens faciliti a través del telèfon i correu electrònic de contacte disponible en el lloc web.

Totes aquestes dades són necessaris per a la correcta prestació i execució dels nostres serveis.

4. A través de quines vies captem les seves Dades Personals?

En Qualita només captem i tractem informació que vostè ens facilita a través de les següents vies:

 • En completar els formularis de contacte disponibles en el nostre lloc web
 • En enviar el seu Curriculum vitae mitjançant el formulari de contacte disponible en el lloc web
 • En subscriure’s al butlletí de notícies
 • A través de l’enviament de correus electrònics a la nostra adreça electrònica de contacte comunicacion@qualita.es
 • A través de trucades telefòniques al nostre telèfon 935222752

5. Quins tractaments realitzem amb les seves Dades Personals i per a quines finalitats?

Volem ser transparents amb vostè i informar-lo sobre les operacions que duem a terme amb les seves dades i les finalitats per a les quals tractem aquestes dades.

A continuació, li exposem tots els tractaments o operacions que duem a terme amb les seves dades personals:

5.1 Contacte i servei d’atenció al client

Qualita proporcionarà el servei d’atenció al client, atenent qualsevol sol·licitud d’informació o consulta remesa a través dels formularis de contacte de la web corporativa, adreça de correu electrònic o telèfon de contacte.

5.2 Gestió i tramitació de la seva candidatura a través del formulari de la web

En el cas que ens faciliti el seu Curriculum vitae, Qualita els incorporarà a la seva base de dades. Les dades proporcionades seran conservats fins a l’adjudicació d’un lloc de treball o fins que vostè exerceixi el seu dret de supressió, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitud de la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

5.3 Registre i gestió del butlletí informatiu

Qualita li enviés a l’usuari, sempre que aquest s’hagi subscrit en el nostre Lloc web, butlletins informatius mitjançant correu electrònic, informant sobre notícies relacionades amb l’activitat de Qualita.

L’informem que en qualsevol moment podrà oposar-se a continuar rebent notícies seguint les instruccions al peu del correu electrònic enviat per Qualita o enviant un email a comunicacion@qualita.es 

5.4 Llibre de visites

Qualita durà a terme un registre d’accés dels clients a l’empresa i gestió administrativa.

6. Quina és la legitimació per al Tractament de les seves Dades?

La normativa de protecció de dades requereix que per al tractament de les seves dades tinguem una base que legitimi aquest tractament. Així, per a tractar la seva informació personal ens basem en el seu consentiment: En completar els formularis de contacte per a poder realitzar qualsevol consulta, sol·licitud d’informació o enviament de Curriculum vitae, així com en subscriure’s al nostre butlletí informatiu, acceptant la nostra política de privacitat, consent el tractament de les seves dades per Qualita necessari per a dur a terme la correcta atenció a les seves consultes o sol·licituds remeses, així com l’enviament de butlletins informatius al seu correu electrònic. Tant mateix, pel control de l’accés de clients ens basem en la norma ISO/IEC 27001:2013.

7. Durant quant temps conservem les seves dades?

Conservarem les seves dades durant els terminis previstos per la normativa aplicable respecte a la prescripció de responsabilitats.

Les dades que es captin amb motiu de sol·licitud d’informació o enviament de Curriculum vitae seran conservats el temps necessari per a la prestació del servei i en tot cas durant el període necessari per al compliment d’obligacions legals.

8. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

A continuació, li facilitem els drets que com a usuari del lloc web pot exercita

Drets Què significa?
Dret d’accés Té dret al fet que Qualita li confirmi si està tractant o no les seves dades personals, i en tal cas, dret a conèixer quines dades tracta.
Dret de rectificació Consisteix en la possibilitat que pugui modificar aquelles dades que siguin inexactes o incomplets, devent en la sol·licitud de rectificació indicar quines dades desitja que es modifiquin.
Dret d’oposició Pot oposar-se en qualsevol moment al fet que tractem les seves dades. Té dret a oposar-se en qualsevol moment, per motius relacionats amb la seva situació particular, al fet que dades personals que el concerneixin siguin objecte d’un tractament basat en l’interès legítim de l’empresa. Qualita deixarà de tractar les dades personals, tret que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret de supressió
Aquest dret permet la cancel·lació de les seves dades personals. Les dades es conservaran bloquejats de manera que impedeixi el seu tractament, sense perjudici de la seva posada a la disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l’atenció de possibles responsabilitats que hagin sorgit del tractament durant el seu termini de prescripció.
Dret a la portabilitat de les dades Té dret a copiar i transferir dades des de la nostra base de dades a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o en el seu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.
Dret a la limitació del tractament Aquest dret li permet sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les seves dades quan:

 • Impugni l’exactitud de les dades, mentre Qualita verifica aquesta exactitud.
 • Hagi exercit el seu dret d’oposició al tractament de les seves dades, mentre es verifica si els motius legítims de Qualita prevalen sobre els seus com a interessat.

Igualment, aquest dret li permet sol·licitar a Qualita que conservi les seves dades personals quan:

 • El tractament de dades sigui il·lícit i com a interessat s’oposi a la supressió de les teves dades i sol·liciti en el seu lloc una limitació del seu ús.
 • Qualita ja no necessiti les seves dades personals per a les finalitats del tractament, però els necessiti per a la formulació, exercici, o defensa de reclamacions.
Com exercitar aquests drets? Podrà exercir el seu dret, manant-nos la seva petició a la següent adreça de correu electrònic comunicacion@qualita.es o bé per correu postal, mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI o passaport, dirigida a la següent adreça: Av. De les Corts Catalans, 9-11. Oficina 11C-Edifici SC, Trade Center III. 08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona). – Ref. Protecció de dades.

Així mateix, l’informem que, quan Qualita no hagi satisfet correctament l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-lo pot dirigir-se a l’AEPD: http://www.agpd.es
Tel. 901 100 099 i 91.266.35.17
C/Jorge Juan,6 28001-Madrid

9. A qui comuniquem les seves dades personals?

Qualita no revela la informació personal que vostè ens proporciona a través de les vies descrites en l’apartat quart, tret que sigui estrictament necessari per a la correcta prestació del servei.

Igualment, és possible que puguem comunicar les seves dades personals, previ requeriment legal o base que legitimi la comunicació a tribunals o organismes de l’administració pública.

10. Canvis en la present política de privacitat

La present Política de Privacitat podrà variar amb el temps degut als possibles canvis de criteri seguits per l’autoritat de control competent en matèria de protecció de dades a cada moment. Qualita es reserva per tant el dret a modificar la present Política de Privacitat per a poder adaptar-la a aquests criteris, així com a novetats jurisprudencials o legislatives.

Última versió: 8 de gener de 2019

11. CONTACTE

Si té algun dubte sobre els tractaments que realitzem sobre les seves dades personals, posi’s en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: comunicacion@qualita.es

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí (Link a la política de cookies en segunda capa) ACEPTAR
Aviso de cookies